Sohbet siteleri saldırı sistemi nasıl işler ben hiç bilmiyorum. Açıkçası hiç öyle şeylerle işim olmaz. Ben insanların emeklerini bozmayı tercih etmiyorum. Galiba kişilik meselesi bu. Düşman yada dost kim olursa olsun asla sohbet siteleri saldırı sistemi başvurusunda bulunmuyorum. Bazen bir dost ihanet ediyor chat sitesi içinde. Yüzüne gülüyor gidiyor Bir Lamer ile iş birliği yapıyor. Bazende gerçekten bir düşman aynı şeyi yapmayı göze alıyor. Ben buna aslında meyve veren ağacın taşlanması diyorum. Sohbet siteleri içinde bolca görüyoruz bunu. Çekemeyen herkes birşeylerin peşine düşüyor. Kimisi gaipten sevgilin moduna giriyor. Kimiside ardından eski sevgilim damgasını vuruyor. İşin özüne bakarsan hiçbirisi aslında gerçek olmuyor. Buda sanal sohbet dünyasının bir cilvesi galiba. Çünkü telefonu olan klavyesini konuşturuyor. İnsanlarda hayaller Paris benimle ilgili fakat gerçekleri Adana Fellahı. 😉
Anlamaya çalışıyorum aslında insanların sohbet siteleri saldırı yaptırma istemlerini. Kendilerinden daha üstün olanları insanlar neden çekemez ki. Yada sohbet siteleri saldırı sistemi tercih etmelerinden amaç nedir? İnsanlar yüzüne gülerek arkandan kuyu kazmayı seviyorlar galiba. Bende aksine kartlarımı açık oynamayı seviyorum.
Fakat herkesin aksine bana saldırıyı yapması için para verilen kişiyi yargılamıyor ve asla içimden bile ona küfür etmiyorum. Zira oda ekmeğinin derdinde. Nasıl ben makale yazıp kelimelerle dans ediyorsam. Onlarda saldırı yaparak nam salıyorlar. Peki gelin bakalım insanlar neden saldırmak isterler buna uzmanlar ne diyor?
DDoS, veri sızdırma, spam bot saldırısı, sahte hesap üretimi vb. Şeyleri neden tercih ediyor insanlar alt başlıkta inceleyelim.
İnsan psikolojisi değişmez. Sanalda yada reelde her yerde aynı işliyor. Yapmaz dediklerimiz yapar. Olmaz dediklerimiz her zaman olur. Öyleyse neden insanlar motivasyon şeklini gizli saklı saldırı şeklinde tercih ediyor?
En fazla tercih nedenlerden biridir rekabet.
Bazı kişiler veya rakip site sahipleri, kendi siteleri ön plana çıksın diye başka sohbet sitelerine saldırı yaptırır.
Amaçları: Sitenin kapanmasını veya yavaşlamasını sağlamak ve Kullanıcıların güvenini sarsmak. Evet bana saldıran arkadaş sağolsun en az on kullanıcı kaybetmeme sebeb oldu. Ve Google sıralamamda birden bire kayıplar yaşandı.
Ben bir sosyologum bir çok kişi gerçek mesleğimi bilmez. Zaman zaman bende kendime ne işim var burada diye soruyorum. Kendi çocuklarını bu ortamdan uzak tutmaya çalışan bir anne olarak yazıyorum şuan.
Bazı kişiler ben yapabiliyorum demek için saldırı düzenletiyor. Aslında iş para verip saldırtmakta değil. O saldırıyı kendin düzenleyebilmektedir.
Bu tür kişiler genelde kendini kanıtlama veya başkalarını korkutma aracı olarak kullanır saldırıyı. Fakat kötü olan şu ki belkide evladının ekmek parasını veriyordur saldırı yaptırmak için.
Bazı saldırılar profesyonelce yapılırmış. Öğrendim ki Kimi rakip site sahipleri, DDoS hizmeti satan kişilere veya gruplara para ödeyerek saldırı yaptırıyormuş. Sanırım buda sanal içinde “kara piyasa” dediğimiz internetin gizli alanlarında bir tanesi.
Bazen bir kullanıcı veya yöneticiyle yaşanan kişisel tartışmalar, intikam amaçlı saldırılara dönüşüryormuş. Hiç benim tarzım değil. Galiba kişilik meselesi bunu tercih etmekte.
Örneğin: Banlanan bir kullanıcı, eski yetkili, kırılan eski sevgili gibi kişiler canımı yaktı bende onun sistemini bozayım mantığı taşıması bana tuhaf geliyor. Şahsen ben beni istemeyen bir insanın adını bile anmam. Husumet diyince aklıma kimle ve neler geldi şuan bilemezsiniz.
Şuan bana yapılan sohbet saldırı sistemi bence bu başlıkla hiç alakalı değil. Oyun gibi görülmesi saldırının amaçsız saldırı yaptırmak saçma sapan baba parası yiyen birinin yapacağı halt. Çoluk çocuk diyelim biz bu tarz insanlara.
Cici sohbet Sitemiz geçici olarak kapanmasada yavaşladı ve zarar gördü. Kullanıcı güvenimiz zedelendi. Google sıralamamız bir saat içinde düştü. Sunucu maliyetinden bahsetmek bile istemiyorum. Ama sohbet sitem olan ciciSohbet adresine saldırı tercihinde bulunan herkese bir çift sözüm var. Altın çamura düşmekle kıymetini yitirir mi? Telaş etmeyin sarraf bilir onun kıymetini. Hadi şimdi siz düşünün işin gerçeğini. 😉
Bazen bu sıcakcık ortamımızda soğuk bir rüzgar gelip essede. Görünmeyen eller, kelimelerin akışını kessede. Biz her zaman yeniden anka kuşu olmaya hazırız.
Peki neden? Neden birileri insanları bir araya getiren cicisohbet sitesine saldırır? Çünkü biz burada bir aile gibiyiz. Benim 22 yıllık sanal geçmişim var ve tanımayan çok az insan var.
Ben yapamıyorsam Liva da yapmasın demek yerine bence sizde Livaya layık dost olmayı deneyin. Çünkü Kodu kırabilirsiniz, bağlantıyı koparabilirsiniz…
Ama bir dostluğun doğduğu yeri susturamazsınız.
CiciSohbet siteleri, dijitalin ötesinde, insan olmanın sesidir. Bunu itinayla hatırlatmak isterim. Burada samimiyet, saygı, sevgi, dostluk bağları var. Yüze gülen arkada konuşan bir sunucu sahibi yok. 😉
6 yorum bulunmaktadır. “Sohbet siteleri saldırı sistemi”
7 Kasım 2025 saat 10:04
Çok güzel bir derleme olmuş. Elinize sağlık.
Bence bu tarz saldırı girişimlerinde bulunanlar, antisosyal insanlar. Reel hayatında görmediği ilgi,alaka, isminden bahsedilmesi gibi nedenlerden bunu yapmaktalar. Yazıda da belirtildiği gibi saldırı yapanların çoğu ego tatmini için yapmakta.
Ama her yaptıkları saldırıda; insanlıklarından, kişiliklerinden birer parçayı yok etmekteler. Saldırılarda sunucular çok birşey kaybetmez normalde. Ama saldırı yapanlar hergün farkında olmadan birşeyler kaybetmekteler.
Tek dileğim bu yeteneklerini daha makul işlerde kullanmaları, kazandıkları paranın da ettikleri sözlerinde helal olmasıdır. ALLAH ISLAH ETSİN..
7 Kasım 2025 saat 10:13
Harika Bir Site Tavsiye Ederim.
7 Kasım 2025 saat 10:35
Herkese Mrb öncelikle sohbet edip güzel arkadaşlıklar kazanmak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim aile ortamı güzel vakit geçirebiliceniz bir yer…
7 Kasım 2025 saat 13:43
Seviyeli Kaliteli Ve Güzel Bir Dostluk Ortami Tavsiye Edermisin derseniz Gelip Görmenizi Tavsiye Ederimm
SuNuCu SahiBi : Liva & SuGaRBoY:)
7 Kasım 2025 saat 20:42
Emege saygi diyorum. Kisiliginizi ayaklar altina almayin. Ancak serehstengel ve insanliktan yoksun kisiler guzel muhabbet etmek.isteyen .insanlari rahaytsiz eder. Yapmayin. Insanlara saygi duyun.
9 Kasım 2025 saat 12:06
Gerçekten harika blr anlatım olmuş. Sizleri aramıza sohbet etmeye davet ediyoruz. Kimseyi yadirgamiyoruz.