BiSohbet Edersek Hep Özlersin

BiSohbet Edersek Hep Özlersin derken demek istediğim şeyi birazcık açayım.
Bazı yerler vardır, ayrıldıktan sonra unutursun. Aklına gelmez önüne bakar gidersin. Bazı insanlar vardır, zamanla hatırlamaz olursun. Genel olarak chat yaparken bu çok olur. Ama bazı sohbetler vardır ki bittiğinde içinde tatlı bir eksiklik bırakır. Mesela benim Melisa ile olan bağım ve sohbetim gibi…
İşte BiSohbet tam olarak böyle bir his. Bir kere içten bir muhabbetin içine girdiğinde, ertesi gün aynı sıcaklığı yeniden arıyorsun. Çünkü gerçek dostluklar tesadüfen değil, samimi cümlelerin arasında filizleniyor.

Cicisohbet.org içerisinde kurulan dostluklar da tam olarak bu duyguyu yaşatıyor. Burada insanlar yalnızca yazıp laf olsun demiyor; sevinçlerini, özlemlerini, hayallerini ve bazen de sessizliklerini paylaşıyor. Kimi zaman bir selam, açıyor kapıları ardına kadar. Kimi zamanda gece yarısı edilen birkaç cümle oluyor insanların burayı tercih sebebi.

Fakat biliyor musunuz yıllarca unutulmayacak dostlukların başlangıcı burada yapılabiliyor.

Buradan mobildokun makalesini okuyabilirsiniz.

BiSohbet, Bir Gülümsemenin Dijital Hali

Hayatın koşuşturması içinde çoğu zaman anlaşılmayı bekliyoruz. Fakat herkes dinlemeyi bilmez. BiSohbet dediğimiz şey aslında yalnızca konuşmak değildir. Karşındaki insanın seni gerçekten duymasıdır.
Cicisohbet.org‘da sohbet eden insanlar arasında oluşan bağın temelinde de bu vardır. Kimse gösteriş peşinde değildir. Burada değer verilen şey samimiyettir. Bu yüzden yapılan sohbetler yüzeyde kalmaz, zamanla dostluğa dönüşür.

Bir Sohbet Et Sende

Belki uzun bir gün geçirdin. Belki anlatacak çok şeyin var ama dinleyecek birini bulamıyorsun. Bunu hep yaşamıyormuyuz? İşte tam o noktada bir sohbet bazen gününü değiştirebilir.
Bir sohbet et sende…
Belki seninle aynı şarkıyı seven biriyle karşılaşırsın. Yada seninle aynı şehirden bir dost edinirsin. Belki de yıllardır anlatamadığın duygularını anlayan bir insanla tanışırsın. Sohbetin güzelliği de burada başlar zaten. Ne ile karşılaşacağını bilmeden kurulan dostluklar en kalıcı olanlardır.

BiSohbet

BiSohbet

Birsohbet Dikkatinizi Çekecek

İnsan bazen kalabalıkların içinde yalnız hisseder. Fakat doğru ortamda edilen birkaç cümle bile bu hissi değiştirebilir. Birsohbet dikkatinizi çekecek çünkü burada insanlar birbirlerine sadece cevap vermiyor, gerçekten değer veriyor.
Birçok platformda insanlar gelir geçer. Fakat samimi sohbetlerin yaşandığı yerlerde isimler unutulmaz. Gün gelir uzun süre görüşemediğiniz bir dostunuzun nickini gördüğünüzde yüzünüzde istemsiz bir tebessüm oluşur. Çünkü bazı dostluklar ekranın diğer tarafında başlasa da kalpte yer edinir.
Özlenen Şey Aslında İnsanlardır.
BiSohbet edersek hep özlersin dememizin nedeni tam olarak budur. Özlenen şey sohbet ekranı değildir. Özlenen şey, orada tanıştığın güzel insanlardır. Seni anlayan, güldüren, moral veren ve bazen sadece sessizce yanında olan dostlardır.

Cicisohbet.org yıllardır insanların yalnızca sohbet ettiği değil, dostluk kurduğu bir adres olmayı sürdürüyor. Çünkü burada kurulan bağlar sıradan değildir. Mesela Bir selamla başlayan Melisa ile sohbetimiz, zamanla unutulmayan anılara dönüşmüştü.

Belki bugün sadece birkaç dakika uğrarsın. Belki de yıllar sonra dönüp baktığında en güzel dostluklarının başlangıcının burada atıldığını fark edersin. İşte o zaman anlarsın; bazı sohbetler biter ama bıraktığı his hiç gitmez. İşte bu yüzden BiSohbet edersek hep özlersin…
www.CiciSohbet.OrG

Diger adreslerimiz Sohbetiyi SohbetElit

Liva 95
Yorumlar

7 yorum bulunmaktadır. “BiSohbet Edersek Hep Özlersin

  1. Yüragine gönlüne kalbine mutluluk saglik olsun güzel kalpli ellerin le yazıgın her guzellik gibi emeginin degeri birbaşkadır

  2. Bazı anlar vardır ki hayali cihana değer.
    Mesela; eskiye özlem duymak veya eski aşklar, eski romanlar, eski şarkılar – Türküler ezgiler ve şiirler dinlemek.
    Sizde eskiye özlem duyarmısınız.
    O halde doğru yerdesiniz…..

  3. Liva, her zamanki gibi meselenin tam özüne inmişsin. Sohbetin sadece laf kalabalığı olmadığını, asıl olayın gerçek bir bağ kurmak olduğunu harika özetlemişsin. Herkesin sürekli bir şeyler yazdığı ama kimsenin birbirini gerçekten dinlemediği şu dijital gürültünün içinde, ‘BiSohbet dediğimiz şey aslında yalnızca konuşmak değildir. Karşındaki insanın seni gerçekten duymasıdır’ cümlen gerçekten çok vurucu. İnsanın en temel ihtiyacı olan o ‘anlaşılma’ duygusunu çok net ve derin bir şekilde yakalamışsın. Emeğine,yüreğine sağlık, okuması çok keyifli bir yazı olmuş.

  4. Liva; Dostlukla ilgili paylasiminiza düsüncelerinize katiliyorum cok dogru.
    Heleki iyi insanlarin hergecengün azaldigi su zamanlarda dogru insanlarla karsilasmak artik cok zor.
    İyi gün dostu kalabalık olur; gerçek dost ise herkes gittiğinde, en karanlık anında elini tutandır.
    Seni yargılamadan dinler, düşerken tutar, kalktığında seninle gurur duyar. 😉

  5. İncecik mesajlarla bezenmiş , herkesin kendinde bir iz bir yaşanmışlık bulacağı . Kalplere dokunan sıcacık bir yazı olmuş .. Gönlüne sağlık Liva 🙂

  6. helal bizim site (:::

Cevap bırakın
Gerekli alanlar işaretlenmiştir. *